logotype

Dania główne tradycyjne

 

Kotlet schabowy panierowany

podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................25.00

Kotlet schabowy saute z pieczarkami

z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................26.00

Schab z kością po cygańsku

podawany z frytkami i zestawem surówek ...................................31.00

Panierowany filet z kurczaka

podawany z surówkami i frytkami....................................................25.00

Grilowany filet z kurczaka ze szparagami i mozzarellą

podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................31.00

Filet w płatkach kukurydzianych

podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............25.00

Kotlet De Volaille

z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................29.00


Boeuf Strogonow

kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................40.00

2020  Restauracja Aleksandra - Komorniki, organizacja imprez, slubów, stypy   globbers joomla templates