logotype

Dania główne tradycyjne

 

Kotlet schabowy panierowany

podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................17.00

Kotlet schabowy saute z pieczarkami

z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................19.00

Panierowany filet z kurczaka

podawany z surówkami i frytkami....................................................18.00

Filet z kurczaka ze szparagami i serem

podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................19.00

Filet w płatkach kukurydzianych

podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............18.00

Kotlet De Volaille

z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................19.00

Sznycel Górski

podawany z ogórkiem kiszonym, ziemniakami gotowanymi

i fasolką szparagową....................................................................17.00

Boeuf Strogonow

kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................28.00

2017  Restauracja Aleksandra - Komorniki, organizacja imprez, slubów, stypy   globbers joomla templates