logotype

Dania główne tradycyjne

 

Kotlet schabowy panierowany

podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................44.00

Kotlet schabowy saute z pieczarkami

z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................45.00

Schab z kością

podawany z frytkami i zestawem surówek ...................................48.00

Panierowany filet z kurczaka

podawany z surówkami i frytkami....................................................39.00

Grilowany filet z kurczaka ze szparagami i mozzarellą

podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................48.00

Filet w płatkach kukurydzianych

podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............44.00

Kotlet De Volaille

z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................48.00


Boeuf Strogonow

kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................59.00

2023  Restauracja Aleksandra - Komorniki, organizacja imprez, slubów, stypy   globbers joomla templates