logotype

Dania główne tradycyjne

 

Kotlet schabowy panierowany

podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................22.00

Kotlet schabowy saute z pieczarkami

z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................23.00

Schab z kością po cygańsku

podawany z frytkami i zestawem surówek ...................................27.00

Panierowany filet z kurczaka

podawany z surówkami i frytkami....................................................22.00

Grilowany filet z kurczaka ze szparagami i mozzarellą

podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................27.00

Filet w płatkach kukurydzianych

podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............22.00

Kotlet De Volaille

z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................24.00


Boeuf Strogonow

kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................35.00

2019  Restauracja Aleksandra - Komorniki, organizacja imprez, slubów, stypy   globbers joomla templates