Dania główne tradycyjne
Kotlet schabowy panierowany
podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................44.00
Kotlet schabowy saute z pieczarkami
z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................45.00
Schab z kością
podawany z frytkami i zestawem surówek ...................................48.00
Panierowany filet z kurczaka
podawany z surówkami i frytkami....................................................39.00
Grilowany filet z kurczaka ze szparagami i mozzarellą
podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................48.00
Filet w płatkach kukurydzianych
podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............44.00
Kotlet De Volaille
z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................48.00
Boeuf Strogonow
kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................59.00
Gościmy na stronie
Odwiedza nas 7 gości oraz 0 użytkowników.