logotype

Dania główne tradycyjne

 

Kotlet schabowy panierowany

podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................28.00

Kotlet schabowy saute z pieczarkami

z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................29.00

Schab z kością po cygańsku

podawany z frytkami i zestawem surówek ...................................35.00

Panierowany filet z kurczaka

podawany z surówkami i frytkami....................................................28.00

Grilowany filet z kurczaka ze szparagami i mozzarellą

podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................35.00

Filet w płatkach kukurydzianych

podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............28.00

Kotlet De Volaille

z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................34.00


Boeuf Strogonow

kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................47.00

2021  Restauracja Aleksandra - Komorniki, organizacja imprez, slubów, stypy   globbers joomla templates