logotype

Dania główne tradycyjne

 

Kotlet schabowy panierowany

podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................55.00

Kotlet schabowy saute z pieczarkami

z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................51.00

Schab z kością

podawany z frytkami i zestawem surówek ...................................55.00

Panierowany filet z kurczaka

podawany z surówkami i frytkami.....................................................44.00

Grilowany filet z kurczaka ze szparagami i mozzarellą

podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................55.00

Filet w płatkach kukurydzianych

podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............50.00

Kotlet De Volaille

z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................55.00


Boeuf Strogonow

kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................67.00

2024  Restauracja Aleksandra - Komorniki, organizacja imprez, slubów, stypy   globbers joomla templates