Dania główne tradycyjne
Kotlet schabowy panierowany
podawany z ziemniakami i kapustą zasmażaną...............................55.00
Kotlet schabowy saute z pieczarkami
z ziemniakami gotowanymi i buraczkami.........................................51.00
Schab z kością
podawany z frytkami i zestawem surówek ...................................55.00
Panierowany filet z kurczaka
podawany z surówkami i frytkami.....................................................44.00
Grilowany filet z kurczaka ze szparagami i mozzarellą
podawany z frytkami i surówką z marchewki....................................55.00
Filet w płatkach kukurydzianych
podawany z tatarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek.............50.00
Kotlet De Volaille
z fytkami i surówką z kapusty pekińskiej.......................................55.00
Boeuf Strogonow
kluski półfrancuskie, kapusta zasmażana......................................67.00
Gościmy na stronie
Odwiedza nas 6 gości oraz 0 użytkowników.